Belle Perez komt naar de Lotto Arena

 

ANTWERPEN-Belle Perez is al 25 jaar in het vak met haar opzwepende latino pop. Succes in binnen- en buitenland dankzij haar warme stem en energie uitstraling op het podium. Je kan op zijn minst zeggen dat haar muziek en optreden aanstekelijk is. En met maar liefst 5 Zomerhits op haar palmares is ze één van de vocale leading ladies in ons land.

Wie kent er niet ‘ Hallo World, Enamorada, El Mundo Bailando of Que Viva la Vida’. Er zijn moeilijker en minder aangename manieren om je Spaans bij te schroeven.

Op 8 november komt ze naar de Lotto arena voor haar jubileum performance. Een uniek concert in deze concerttempel. Het wordt een avond vol verrassingen , zoals Belle ook als verrassing tijdens het persmoment koos voor paella, die in haar familie op traditionele manier wordt gemaakt  met verse ingrediënten en in de juiste verhoudingen.

Haar paella voor het publiek op 8 november zit ook vol verrassingen. Twee heeft ze reeds toegelicht. Jeroen van der Boom , de Nederlandse presentator is er één van. Met Jeroen had ze dit voorjaar reeds een hit toen ze als duo’ Jij en Ik ‘ uitbrachten , een Nederlands-Spaanse single.

Verrassing nummer twee is een goede match van haar, de Kempische Natalia.

Voor de andere verrassingen is het wachten tot 8 november in de Lotto Arena. Eén ding is zeker , Belle gaat u warmte geven en er komt definitief interactie met het publiek. En volgens Belle wordt het ook een optreden vol met kleuren.

Tickets: www.ticketkopen.eu

Tekst Gust Charrin. Foto’s: Diane Schroven.